KONNY

Ja hej på er! det är ju så kallt ute nu! brr.... Tur att jag har världens bäst boy friend som värmer mig med sina goa kramar ♥ Nu har konny kommit, han står ganska nära mig, jag fokuserar mest på nalle så jag märker han inte så mycket..

 

Jo såklart har jag försökt prata lite med Konny, man måste ju vara, vad heter det som Rebecca pratar om.. Hm treulig, trevlig, aa nå sånt :) men så kommer nalle som ett skott och försvarar mig, visst gillar jag nalle man jag måste ju få ha kompisar!!

 Perfeckt till kylan har jag fått ett hals-täcke, jag känner mig som en riktig vinterhäst!


Vinnare ;)

Jag kan hålla med om att header 1 var snyggast! och det tyckte ju ni med så jag fixar in den idag eller imorgon! :D





pusspuss :*

RÖSTAA!

ALLA SOM LÄSER MÅSTE RÖSTA!


 header 1

eller







Vilken ska jag ha!? ♥ du får en puss om du röstar :*

Ritat!!!

Cecilia:

 Jag har ritat av dig, hahaha busig hest ♥

Angelica:  Det var ju ett tag sen vi sågs men det är såhär jag mins dig ♥



Angelica

Nu har jag ritat av Angelica!!!

Resultatet blev så sjukt liikt!!!





Eller vad säger ni? :D



Kung

Kan inte kungen Rebecca komma snart...................??


om du kommenterar så ritar jag av dig hahahahahahhaahhahahahahah det här ska bli kul! :D

min bild:

  så sjukt bra asså! prova att ha hovar i en dag! det är inte lätt... om man ska trycka på småå knappar, mitt tipps är  ANDVÄND BRODDARNA! :D

Kära nya läsare!

En viktig sak, som man borde veta när man läser min lilla blogg är att det är en häst som skriver, eller ja min matte skriver som att hon är mig (hihi)



Puss på mulen :*

/ Bella bus :D


T-R-A-K-T-O-R

Igår red becka mig barbacka på morgonen, vi red över tåg-relsen och en bit till sen började en ful gul häst som lät konstigt jaga oss och backa på oss nästan, den hette traktor... Fy jag blev rädd för den, dom red konstigt på den också, dom satt på en stol.... You know 2012 eller vad?





hejsanhoppsan

Åsa Classon om Samlar,,.,.,.,:
Hej Bella! Du skriver så fantastiskt bra om ditt liv. Jag är mycket road av detta. Har frågat Candy om inte hon kan börja också men hon frustar bara lite nonchalant och säger att det är typiskt alla dessa unga tjejjer att de ska hänga ut hela sitt liv, sitt inre och sitt yttre, på nätet. Om jag ska vara ärlig tror jag bara att hon inte tror att hon skulle kunna skriva lika bra blogg som du och därför vill hon inte ens försöka, så stolt som bara hon kan bli. Nä, bry dig ite om henne utan fortsätt som du gör, kör hårt. Vi vill läsa mer (Candy gör det i smyg såklart)!





Tack! :D jag vet att candy läser bloggen föe im jag skriver om henne här så brukar hon säga nej det är inte alls sant! det var så och så, eller så pratar hon om det jag har skrivit :D hon kan på låna min snö och hö dator ibland för jag vet ju vad hon ska göra hihi :D


jag är en idol!

aw becka vad gulligt av dig!




Samlar,,.,.,.,

BILDER till en ny header! så nu vet ni det, om ni hälskar på mig så kan ni ta massor med bilder! tyvärr kan inte jag fota dig om jag inte får nån big kamera :D duvet hovar och små knappar,, njaaaaaaa

vilka bilder tycer ni jag ska ta med!? :p

Söndagens ridpass...

För red jag med becka på ryggen candy med emilia på ryggen och casanova med felicia på ryggen ut en riten bit , mohahaha jag var snällast, jag bella bus var snällast!! vi travade korta sträckor varför korta?  vet jag inte... Sen red vi på banan och så var det det där hörnet, monster!!  Jag lovar, jag har inte hjärnspöken!!!! det var ju ganska kallt för det liksonm snöade men ändå inte, det kom bara nå vitt i min man, håller jag på att bli gammal!? :O men då är casanova jätte gammal ju!? han är ju helt vit och jag är bara 6 snart 7 år?

 typ såhär såg vi ut nej vänta ni kan få en som jag har gjort.....


 snygg eller vad? :0


Kvällstur?

ikväll ska jag ut och springa på banan! jag längtar!!! Bara man aktar sig för monstret! Jag kommer nog att få gå ut själv, det är inte riktigt min favorit men det får gå för jag vill ju springa! Jag vill HOPPA! åå det var ju så kul, det kan bli sommar nu tycker jag! nån som håller med? tänk..

aldrig frysa


aldrig ha massor med täcken lager på lager

aldrig skippa ridningen pga dåligt väder kallt/storm/halt.

Det var bara 3 av dom sakerna man slipper, men nu är det snö och nu kan det vara det i en månad till och sen hejdå! Varför ska vintern vara så låååång!?

 ska jag skaffa en sånhär till sommaren?''

 skojade bara den här är grymmare! (Y)




Läskigt hörn!

Igår när Beckis red min på banan skulle vi gå längst ner på banan, ett förn är jur läsigt som helst!! jag tror att det br monster där eller nå :/ jag brukar springa därigrån så att dom inte äter upp mig! för om dom äter upp mig, vem ska då skriva på bloggen och på ca 10 000 pussar av becka varje dag!?


Ponnyakuten

Idag såg jag på ponnyakuten, vilka bråkiga ponnisar! Becka kan vara lungn jag fick intga ideer! Kändis hästar som får vara med på tv! men jag är nöjd med min blogg! det är ju inte alla hästar som har en egen blogg!! Och jag blir inte känd som en bråkstake :D

 Felicia rider mig! aa det var ett tag sen,,, Ja det är vi inte snögubbar fast man kan ju nästan tro det!!!! :D


svar till saga

saga om Vinter:
kan du inte lägga ut lite mer bilder när du rider eller skriva lite mer om vad du gjort på ridpassen?? ;)



Hej, tack för tippset det kan jag såklart göra! bilder är lite svårare för jag rids ofta när det är mörkt ute och så blir inte mobil kvallan så bra, man jag ska tänka på det!



Jag står mest stilla på bilderna för dom blir lätt suddiga om jag rör på mig och när jag står stilla gillar jag att slänga mad huvudet precis när man ska fota! Sorry men det är ju så roligt! :D


MAt

Nu har felicia emilia malin och rebecca fattat hur god min mat är jag äter pavo hästfoder! just nu äter jag musli men jag ska nog börja äta gröt! , jag har smakat det en gång M-U-M-S!

jag äter morötter också!




KOMMENTERA

SKRIV SKRIV SKRIV SKRIV SKRIV!!! :D



Ställ frågor kanske!? :) ♥

Mina dagar och veckor!

Jag tänkte börja med att berätta om en vanlig dag i mitt liv :D

8.00. kommer nån och väcker alla trötta och hungriga hästar, vi får mat och dom tar på oss täcken sen går vi ut i hagen och äter morgon hö.

12.00. Lunch!

sen är det en ganska lång lucka, då brukar jag snacka med Nalle ♥ det kan hända att jag får några stötar om jag går för nära staketet, men vad gör man inte för nalle? ♥

4.00 Dags för middag, Nån är nog hos mig redan då och har ridet eller nå ;)


Veckor.

Mån. Beckis och karin har mig då, ridning

tis. Jag går inte så hårt då, ibland står jag, nån gpng kanske jag följer till beckas lektion, det är där hon håller hus.

ons. Cecilia har mig :D då gör vi det hon hittar på

och så rullar det på med ridning på banan med nån i stallet nån från nå annat stall eller rida ut, ja vad som helst :D


Vinter

Nu är det ju riktig vinter, typ när det blir is på mitt täcke och is och frost på mulen lite snö i hovarna ni fattar. Det har hunnit hända mycket nu under tiden jag inte har bloggat, jag har ridit ut ganska mycket, under vägarna och över broar, hej och hå vad jag är duktig ♥  Jag får inte ha hönätet längre, jag har lyckats ta sönder det med bara hovarna rawr!

 myser med beckis ♥

puss på er, nu ska jag blogg mer!

nytt :D

Hej har råkat  höra att jag ska få en sak idag!

 luva! :D

som sagt så ska jag ju bli en röd ponnyhest! :D

vill ha det här till :D









 jag är ju snygg i rött :D


ridtur!

Hejsan!

idag vaknade jag av att det var nån som skottade utanför stallet sen kom becka och gav mat! mums!! :D igår red jag ut mad älskade Nalle och Candy ♥ vi gick en bit efter en väg, heheh Rebecca red barbacka på candy, tur att hon har bra balans men det skulle vara kul att se henne stuttsa som en hjälplös stuttsboll :D


Hej, det var ett tag sen :D

Hej! :D

det har hänt mycket nu som ni kan få veta :D

det har varit dåligt väder så det har inte gått att rida så mycket, sen har jag tappat en sko men dagen efter satt nen fast igen och jag har nya fina hovar :D Jag har fått ett hönät och jag börjar bli lite rund om magen :D En dag kalllade Becka mig för tjockis så blev jag riktigt sur på henne!! Fast är inte sur längre för hon borstade mig så ren :D


RSS 2.0