Bilder på Bellabusponnyn (jag)






Besök på BRK :)  det var riktigt skoj att hoppa! :D det ska jag göra fler gånger!! :D





nytt :)



ny header :)

ska ha en ny varje månad, lite slarvigt gjort men "min" dator tjorvade :)


kvälls mys

Ídag blev det en barbacka tur på ridbanan
är och det var riktigt mysigt.



Becka och jag ska ut på morgonen imorgon, barbacka verkar beckis vela rida fler gånger så nu ser jag vell inte min sadel på ett tag ;) nejdå jag tror inte hon vill rida barbscks 24/7 men mysigt kan jag hålla med om att det är!







ängel

Jag är en ängel




Om änlar finns i himlen, vad gör jag här isf? ♥





HOPP

 



Hoppa kan både jag och becka :D


Fotomodell!

Cecilia och Rebecca har planer på att jag ska bli en modell ;) dom ska klä ut mig till allt möjligt pirat tomte indian, som ska till o med raka in två händer på min rumpa när stjärnan är borta! en liten hand och en stor :D

 Älakar ju att bi fotad!! <3


Bil

Förlåt att jag inte har bloggat nå på sista tiden men jag har haft fullt upp att träna med cecilia i veckan. Hon försöker lära mig att bli en lastbil att typ backa ut ur boxen snart stoppar hon väll fast en ratt på min hals?

Igår red cecilia barbacka på mig jag fick galoppa!!! Becka provade skritta barbacka ocksp men hon red lilla candy och skumpade runt! :D





Svar :)

Cec som kommer och bråkar med dig ibland om Jul och snö:
Har ju funderat på vad tomten ska ge dig för julklappar i år.. Vad önskar du dig mest, det där röda ländtäcket eller ett reflex-skrittäcke så du syns ute på vägarna? :)
Kram på dig, finhästen! <3





Hej på dig :D hm det var svårt.. Om man vill leka tomte eller liknande är nog deet röda bäst men reflex är ju också bra :D kanske reflex-skrittäcke ;) <3 kram





Jul och snö

Hej det var ett tag sen! men nu har jag fått en ny hage och det händer mycket roliga saker så jag har inte hunnit blogga ;)

Jag tänkte skriva min efterlängtade "riktiga" önskelista, har ju bara skrivit bitar av den ;)

  
 Englands flaggan! :D




 röd grimma + grimmskaft :)








Jag tänkte bli en röd ponny!!! ♥



Hööks

Snart är det jul! då kommer tomtenissen Rebecca med julklappar

Bäst för henne iaf!! jag menar det är ett måste!!! för jag såg  när du hittade en hundring på marken och det räcker till några påsar morötter!

 149:- hööks

99:- hööks

snacka om att jag kommer bli en snygg ponny :D

chacha

Cha cha bloggen!

Bella här står och cillar i min hage som jag har rivit 1 gång idag pch en gång igår vad gör man inte för lite hö..

Igår fick jag åka transport det gick bra vi åkte ju inte så långt ;) när vi var framma på bodens ridklubb där Rebecca rider fick jag stå i en vattenspilta medans dom fixade mig ;) när vi kom in i ridhuset efter en evighet i vattenspiltan typ 20 min, så var det massor med honder där "YEEY! VI SKA HOPPA" tänkte jag. Så vi hoppade och det var jättekul det tyckte beckis med ;) en gång råååkadeee jag hoppa lite långt opsii men det gjorde nog inte så mycket ;) 

Och det näst roligaste 

var att det fans en snygging där han hette Passe och var en riktig heting!! och då menar jag det ;) hihi ;) Fast Qurre är också söt och på tal om Qurre så ska jag kanske gå i samma hage som han ett tag tills dom har stoppat stöm i min.. Typiskt bara för att jag kändeför att gå på en liten skritt tur och snacka lite med friendsen..



/ Världens bästa häst!

snööö

Jag känner mig lite galen!! :D men det får man vara det har ju kommit snö! det var på tiden!! igår fick jag plumsa i snö! det var riktigt skoj och jag blev en vit häst!



Oj lite suddig bild ;) det var för nån vecka sedan XD


igår :)

Nu tycker jag att jag har behandlat mina läsare dåligt. Måste ju blogga lite mer! nån som håller med?

Igår gick Karin Eveline och Rebecca på en promenad med mig. Det var inte så farligt som jag trodde att det skulle vara att lämna gården själv :) när vi kom tillbaka lekte jag modell och blev fotad om och om igen! :D Kändis häst jag är jag har ju blogg och allt och nu har man blivit modell :)



en av "modell" bilderna ;)


/ Bella

Rebeccas näsa

Idag smakade jag på rebeccas näsa när hon pussade mig på mulen! så jag tänkte att man måste ju pussa tillbaka, busigt av mig ;) ♥ Jag menar gulligt ;) <3


RSS 2.0