Jag har skaffat mig en kompis

Jag har fått en kompis! han heter GT och är ungefär dubbelt så stor som jag! När ingen ser.. Eller när han tror ingen ser, brukar han sticka in mulen till mig och ge mig en godnatt puss och så säger han att jag ska lungna ner mig för farbror GT är här! Min första kompis här i det nya stallet! ♥

Här står jag och väntar på att GT ska komma tbx efter sin ridtur :D

Longering

Becka kom tbx och pysslade lite med mig sen kom en tjej som heter Angelica och kollade på mig haha :D Vi gick till ridbanan och Beckis longerade mig. Jag var trött efter att jag har varit busig! det är jobbit att busa. Det gick iaf jättebra för mig att bli longerad. Ibåda varven och i alla gångarter ♥ Jag är en duktig och lite busig ponnnniii!



Här longerar becka mig! Lite mörkt men så är det när man har busat hela dagen när det var ljust!


Jag borde få pris!

Jag borde få pris för att jag kan stegra så högt! dom stängde gallret för att jag inte skulle stegra men hahaha jag kan högra jag kom ändaa över boxdörren nästan så att hovarna var i taket vilken superstar! Men alla hästar gick ju då tänkte jag att det var ett bra läge att impa på Beckis! hon blev nog inte så imponerad dom försökte bara på ner mig på alla 4 ben igen,, Men det är ju ite kul dom fattar ju inte vad som är en rolig show!..


Jag har en egen vilja

Jag har en srark vilja! idag var beckis ute på promenad med mig jag trodde vi skulle longera min icke det! hon körde som där hiimmlla lydnadsövningarna och när jag inte höll med henne om att vi skulle stanna och förestlog att vi vänder! då blev hon inte så glad tydligen så var jag duktig ett tag för då satt hon upp på mig jag tänkte aha hon vill ha kul, då ska hon minsan få det! så jag stegrade och sen bockade jag. Men becka vetkar inte tycka det var lika kul som jag tyckte för hon slängde sig av och red inte mer. Tråkig hon är vet hon inte vad som är kul! då blev jag sur och bestämde mig för att försöka säga till henne att jag har en egen vilja! Alla bara sickar iväg mig till nya hem bara för att jag har lite kul har ont i ryggen elr nån annan andledning. Hoppas jag får stanna hos Becka! ♥



Fel väg men det är ganska klumpigt att skriva på minimala små knappar med mina hovar även om dom är små!


Skulle jag vara snygg i den här?

 Eller jag tror att jag skulle bli utskrattad om jag gick runt i den. Tur att den inte finns kvar att köpa, så att inte Becka får några konstiga ideer. PUUUH! jag är söt utan.. sötare ..

Rebecca vad du än gör köp ingen sån för jag är snyggare utan och alla hästar kommer att reta mig. jag är gladare utan också! :D


Jag har hört att hööks kommer hit så då kan du shoppa åt mig?

Ha! tror du att jag inte hörde det va? hööks kommer hit då kan ni skämma bort mig hur mycket ni vill det gör inget! Jag vill iaf ha dom här sakerna!





Överaska mig med resten! ;)




Jag älskar dig! ♥

  Här har ni en bild när jag sprätter ut ur transporten och gör en ovanligt snygg entre '  . Det är ju klart att man måste göra en snygg entre! sen fick jag en mysig box och ett nytt täcke såhär såg det ut!:
Snyggt va? men snygg är jag alltid! såå det passar mig ;) och sen ba hejdå nu åker vi. Då tänkte jag NEJ NEJ åk inte! så jag sprang omkring lite men sen så blev jag lungnare jag kom på att dom säkert kommer hit av nån konstig elr rolig andledning, så jag väntade och väntade ... OCH SÅ KOM DOM! med bilden full av nya saker till MIG! aww.. Sen så blev jag borstad och det var så skööönt! sen så tyckte Rebecca att vi skulle gå till ridbanan och träna lite lydnadsövningar.. HA som om jag är värsta olydiga ponnyn jag kan jag är duktig! så det gick skrtbraoch Rebecca verkade glad för hon sa "jag älskar dig" några gånger och då sa jag "jag älskar dig också" men jag tror inte hon hörde :(



Men så ni vet... Min Rebecca.. Rebeccas Marisa ♥



Oj vad händer?

Nu kommer det en transport men vänta! jag måste ju pussa alla mina kompisar hejdå! undra vars jag ska! kanske till tävling! *ihh* vad kul! elr ska jag flytta? jag tyckte dom pratade om luleå.. Oj oj vad händer!



Hoppas jag får hö för det är gott gott gottigott!



Gnägg!

Nu kliver jag snart in i transporten som rullar iväg till Luleå!

hörs ikv!


Nu har jag fixat lite till

nu har jag fixat headern elr jag gjorde den och ewe ka in den ;)




vad tycks?! :)


på söndag kommer marisa till mig och då skriver hon sitt första inlägg här :)

Jag är en ponny ♥

Hej det här är en lite speciell blogg. Den är skriven som att det är en ponny som skriver och berättar om sin dag och andra roliga saker. Ponnyn heter Marisa och kommer börja blogga här söndag den 20 oktober :) Men jag som skriver heter Rebecca semple och har Marisa på foder.

såhär ser marisa ut :




Marisa är en b-ponny som är 1,23 cm. Turbo har hon men hon är snäll och älskar att jobba!


då ses vi på söndag då!

då är det Marisa som tar över hela bloggen :)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0